In memoriam: Fred Hazenoot

Afgelopen woensdag is ons markante lid Fred Hazenoot overleden aan de gevolgen van kanker. Fred is een markant lid van de ZVN geweest, trouw aan de Dart18 die hij ieder jaar samen met zoon Dick op een zelfgebouwde stelling op het strand plaatste.

De trouwheid aan de ZVN blijkt ook wel uit het feit dat zijn vrouw Tiny een grote vriendinnengroep heeft die ook buiten de club actief met elkaar omgaat, en ook dochter Kim en haar gezin zijn frequente strandbezoekers geworden.

Acht weken geleden kwam hij met het slechte nieuws uit het ziekenhuis. Hij had nog één wens die we gelukkig met behulp van een groot aantal vrijwilligers hebben mogen vervullen: Fred wilde heel graag nog ons nieuwe clubhuis van binnen zien, maar ook het oude vertrouwde clubgebouw én de zee waar hij al zoveel jaren op zeilde met z’n Dart.

Het werd een hele operatie en een onvergetelijke middag. Met hulp van Stichting Ambulance Wens werd hij naar de strandafgang 10 vervoerd waar hij met de Unimog van de KNRM het strand op ging naar ons oude clubgebouw. Weer terug op de afrit ging hij met de ladderwagen van de Noordwijkse brandweer naar de bovenverdieping en mocht ik hem rondleiden in zijn rolstoel! Hij heeft er echt van genoten!

Zijn binding met de zee en onze vereniging blijkt ook uit de rouwkaart. We verliezen in Fred een hooggewaardeerd en altijd betrokken lid. In onze harten leeft hij voort.

Cees Rodenburg, voorzitter ZVN

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *