Lid worden

Vanwege de grote toeloop van nieuwe kitesurfende leden binnen onze vereniging is er per 1 juni 2021 een tijdelijke ledenstop voor kitesurfers ingevoerd. Voor alle andere watersportdisciplines is dit niet van toepassing.

Aanmelden

Leuk dat je interesse hebt in onze club!

Met deze link kun je je direct opgeven voor het lidmaatschap, super eenvoudig dus! Onder de tab “mijn ZVN” zijn de aan het lidmaatschap verbonden kosten, zoals contributie en prijzen van de lockers of andere aangeboden opslag te vinden. Wanneer je lid wordt, houd dan naast lidmaatschapsgeld rekening met € 50,00 inschrijfgeld éénmalig (behalve voor jeugdleden, jonger dan 23 jaar).

Wil je eerst een kijkje komen nemen en nog wat meer informatie willen, stap dan gewoon een keer naar binnen en vraag naar de walschipper of een bestuurslid, zodat zij je vragen kunnen beantwoorden.

Heb je al een bekende die lid is van de ZVN ben je natuurlijk altijd welkom een paar keer met hen mee te komen om de sfeer te proeven!

Hopelijk tot snel!

Kitesufers

Het aantal kitesurfende leden binnen onze vereniging is de afgelopen periode flink gegroeid, waardoor technisch gezien een aantal zaken moeten worden aangepast/bekeken. Heb je interesse om (in de toekomst) lid te worden, stuur een mail naar ledenadministratie@zvnoordwijk.nl. Op het moment dat we weer leden kunnen toelaten wordt de wachtlijst op volgorde opengesteld.