Voor de kinderen van de ZVN!

In samenwerking met onze gewaardeerde buren van de NRB, organiseren we aanstaande zondag 1 augustus een cursus muizwemmen voor de ZVN jeugd! We beginnen stipt om 10:30 met een theoriegedeelte bij de NRB. Daarbij is iedereen welkom, ook de kinderen die nog geen zwemdiploma B hebben. En uit eerdere ervaring: ook voor de ouders erg leuk en super leerzaam!

Aansluitend gaan we, na ongeveer een half uur, onder deskundige begeleiding van de NRB lifeguards en u als ouders het water in, op zoek naar een mui. Voor dit praktijkgedeelte is zwemdiploma B verplicht. Met de weersverwachting voor aanstaande zondag is het dragen van een wetsuit aan te bevelen.

Mis deze unieke kans niet om te leren wat een mui is, hoe deze ontstaat, hoe je een mui herkent en bovenal: hoe je moet handelen als je erin terechtkomt. Meld jezelf en je kind(eren) uiterlijk vrijdag 30 juli aan op surf@zvnoordwijk.nl!

We hanteren een minimum van 8 deelnemers, hopelijk bereiken we dat aantal snel 🙂.

  • Wanneer: zondag 1 augustus 10:30
  • Waar: verzamelen bij het clubgebouw van de NRB (naast ZVN), buiten / aan de zijkant op de begaande grond
  • Voor wie: ZVN kids en hun ouders, voor het praktijkgedeelte is zwemdiploma B verplicht en hulp van de ouders wordt gewaardeerd
  • Aanmelden: uiterlijk vrijdag 30 juli op surf@zvnoordwijk.nl

Graag tot zondag! Sportieve groeten van de KISS commissie en het muizwemteam van de NRB.

Nb. Door het muizwemmen zijn er aanstaande zondag geen surflessen, het staat de kids uiteraard vrij om zelf lekker te gaan surfen na afloop 🙂