Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

13de Dutch Dragoon Cup (DDC)

14 oktober 2023 @ 08:00 15 oktober 2023 @ 17:00

De Dutch Dragoon Cup is een leerzaam en leuk weekend, geschikt voor zowel beginnende als ervaren jeugdzeilers tot 21 jaar. De zeilers worden getraind terwijl ze wedstrijden (leren) varen. Tussen de wedstrijden door kan tijd worden genomen om te evalueren. Tegelijkertijd hebben de wedstrijden wel een klassement en er worden prijzen uitgereikt voor zowel de Dragoon als de C3 klasse (Hobie 16, Hobie Max, SL16, Nacra 500 etc).

Voor de wedstrijden gelden de normale wedstrijdregels. Zeilers en coaches worden verzocht om vooral het (wedstrijd) leren varen te omarmen en daarom incidenten en protesten te vermijden. De ouders kunnen de wedstrijden op de wal volgen. Wil je als volwassene of oudere jeugd je steentje bijdragen dan kan dat uiteraard als vrijwilliger. Neem dan contact op met Guus Florusse.

Alle verenigingen worden uitgenodigd hun eigen trainer(s) mee te nemen, een eigen motorboot is dan handig. Er is een hoofdtrainer aanwezig om alles te coördineren. Het Veerse Meer is zeer beschut, dus er kan onder bijna alle omstandigheden gezeild worden. Het zeilen gebeurt direct voor de vereniging.

CATCLUB ZEELAND