***Het surfseizoen voor ZVN kids start met een workshop muizwemmen op zondag 26 juni***

Beste kinderen en ouders van de ZVN,

Net als vorig seizoen organiseren we in samenwerking met de NRB een workshop muizwemmen voor de ZVN jeugd! We beginnen zondag 26 juni stipt om 10:30 met een theoriegedeelte bij de NRB. Bij het theorie gedeelte is iedereen welkom, dus ook de kinderen die nog geen zwemdiploma B hebben. En net als de voorgaande jaren: ook voor de ouders erg leuk en super leerzaam! Aansluitend gaan we, na ongeveer een half uur, onder deskundige begeleiding van de NRB lifeguards en u als ouders het water in, op zoek naar een mui. Voor dit praktijkgedeelte is zwemdiploma B verplicht en een wetsuit aan te bevelen. Het praktijkgedeelte hangt af van de weersomstandigheden op 26 juni.

Na het praktijkgedeelte en omkleden verzorgt de ZVN een heerlijke ‘pannenkoeken met limonade lunch’ voor de ZVN kids in het ZVN clubgebouw. Aansluitend is er een discofeest met DJ Riptide en Grandmaster Mui. We verwachten deze leuke en leerzame dag om 14:30 af te sluiten. Net als het theoriegedeelte zijn de lunch en het discofeest voor alle ZVN kids, dus ook zonder B diploma. Meld je wel aan svp!

Mis deze unieke kans niet om te leren wat een mui is, hoe deze ontstaat, hoe je een mui herkent en bovenal: hoe je moet handelen als je erin terecht komt. Meld jezelf en je kind(eren) uiterlijk maandag 20 juni aan via muizwemmen@gmail.com!

We hanteren een minimum van 8 deelnemers, hopelijk bereiken we dat aantal snel. Nog mooier: laten we het succes van vorig jaar met ca 50 kinderen dit jaar evenaren! 🙂

Sportieve groeten van jullie KISS commissie 🤙