Home

Weerstation ZVN

Welkom op de nieuwe website van de ZVN

Het is met grote trots om een openingswoord in onze nieuwe website te schrijven want eindelijk is het dan zover, na maanden van vergaderen en veel inspanning van een groepje vrijwilligers is die er dan; onze nieuwe ZVN-website!

Er is veel werk gestoken om de opbouw en indeling van de site mooi maar ook vooral functioneel te maken en ik hoop dat we met z’n allen ook gaan vinden dat dat goed is gelukt!

Een aantal dingen zullen bekend voorkomen maar er is ook heel veel nieuws te ontdekken op de site en dat vind ik echt super!

Tegelijkertijd bij het “live gaan” van de site hebben jullie ook een mail gekregen met daarin de uitnodiging om je “My captain” account te openen. In de site kom je op verschillende plaatsten een link tegen waarmee je naar e-Captain wordt doorgestuurd en dan in jouw eigen ledenkaart bepaalde wijzigingen zoals adres, tel. nummer, email enz. kunt maken.

Ook kunnen Aspirant leden zich direct via zo’n link inschrijven waardoor de drempel nog lager wordt! Tevens is er een link naar het “inzetrooster” waarin jullie je vrijwilligersdiensten zoals bardiensten, zelf kunnen invullen!

Natuurlijk zullen er altijd wel dingetjes zijn die nog verbeterd kunnen worden, de website is gemaakt in WordPress dus als je daar ideeën voor hebt stuur dan je suggesties naar website@zvnoordwijk.nl  Sowieso is er om een site leuk en leven te houden veel invulling nodig, dit kan natuurlijk van alles zijn en is alle hulp van harte welkom en kan je hetzelfde mailadres als hierboven gebruiken.

Rest mij nog iedereen die zoveel tijd en moeite in deze site gestoken hebben hartelijk te danken voor hun inzet! Echt super!

Veel lees & browse plezier allemaal op de nieuwe ZVN site!

Voorzitter Cees.

De ZVN

De vereniging is momenteel gesloten i.v.m. de overheidsmaatregelen als gevolg van de Covid-19 pandemie. We hopen dat we aankomend seizoen weer van start kunnen gaan met activiteiten voor de brandingswatersport en het hele gezin. Zie de activiteitenkalender voor wat er aankomende activiteiten en vul alvast het inzetrooster, zodat we dit seizoen allemaal weer een steentje bijdragen aan het clubgevoel en saamhorigheid.

Evenementen

https://calendar.google.com/calendar/embed?height=300&wkst=2&bgcolor=%23ffffff&ctz=Europe%2FAmsterdam&src=dmY1OTFmM3QyMDhwNmFzZmVxa2FuNW9tcHNAZ3JvdXAuY2FsZW5kYXIuZ29vZ2xlLmNvbQ&color=%23C0CA33&showTitle=0&showNav=0&showDate=0&showPrint=0&showTabs=0&showCalendars=0&showTz=0&mode=MONTH