In het weekend van 20 en 21 augustus organiseerde de ZVN een zeer goed bezocht ‘Surf ’n Sleep 2022 Edition’ evenement. Op de laatste zaterdagmiddag van de zomervakantie zetten ruim 40 enthousiaste kinderen met hulp van een zo’n 30 ouders maar liefst 22 tenten op op het ZVN botenterrein. Met dank aan de gemeente Noordwijk mocht er namelijk een nachtje gekampeerd worden op het strand! Voor het slapen gaan werden de kinderen getrakteerd op heerlijke frietjes met een snack, met aansluitend akoestische gitaarmuziek bij een virtueel kampvuur door de gebroeders Cees en Peter – met als ‘special guest act’ onze eigen Leen. Na het muzikaal onthaal keken de kinderen nog een spannende surf film in ons clubgebouw. En toen: poetsen en hup naar bed!

Na een rustige nacht startten de deelnemers de zondag met een heerlijk ontbijtbuffet. Daarna werd er door de kinderen bij goede omstandigheden gesurft, super leuk om te zien dat er zo veel enthousiasme en animo was voor deze mooie sport!

’s Middags stonden er hele gave attracties klaar voor de jeugd; zo kon het evenwicht getest worden op een heuse surf rodeo, en was er een bungee trampoline. Hoe cool is dat!? Aan het einde van de middag gingen kinderen en ouders moe en tevreden naar huis. Al met al een onvergetelijk weekend voor jong en oud, we zien uit naar volgend jaar!