Afgelopen weekend hebben we de deuren opengezet van ons nieuwe clubhuis. Wat vanwege Corona geen feestelijke opening mocht zijn werd uiteindelijk súper gezellig! Veel leden konden hun nieuwsgierigheid niet in bedwang houden en kwamen mede door het mooie weer naar het strand en bezochten het nieuwe clubhuis! Als bestuur doe je je stinkende best voor je leden om iets moois neer te zetten,  aan de complimenten te horen is dat ook helemaal gelukt!

Gisteren zijn ze begonnen aan de sloop van het oude clubhuis, ik heb de eerste kraak gehoord en dat deed best pijn.  In de 34 jaar dat ik lid ben van deze prachtige club was dit altijd mijn clubhuis, straks resten alleen nog alle mooie herinneringen. Maar met dit nieuwe en duurzame clubhuis zijn we de eerstkomende 30 jaar weer verzekerd van een mooi onderkomen en daar hebben we het uiteindelijk allemaal voor gedaan!

Vrijdag is er een persmoment met de gemeente, aannemer, architect en NRB  en komt er een mooie foto in de krant te staan. De officiële opening hebben we nog steeds in de agenda staan tijdens het “familieweekend” van 20 t/m 22 augustus, helaas onder voorbehoud van de coronasituatie.