EXCLUSIEF VOOR ZVN LEDEN

Workshop muizwemmen op zondag 14 juli

Op veler verzoek organiseren we in samenwerking met de NRB een workshop muizwemmen voor de ZVN jeugd! We beginnen zondag 14 juli stipt om 10:00 met een theoriegedeelte bij de NRB. Bij het theorie gedeelte is iedereen welkom, dus ook de kinderen die nog geen zwemdiploma B hebben. En net als de voorgaande edities: ook voor de ouders erg leuk en super leerzaam!

Aansluitend gaan we, na ongeveer 45 minuten, onder deskundige begeleiding van de NRB lifeguards en u als ouders het water in, op zoek naar een mui. Voor dit praktijkgedeelte is zwemdiploma B verplicht en een wetsuit aan te bevelen. Het wel of niet doorgaan van het praktijkgedeelte hangt af van de weersomstandigheden op 14 juli.

Na het praktijkgedeelte en omkleden verzorgt de ZVN een heerlijke ‘pannenkoeken met limonade lunch’ voor de ZVN kids in het ZVN clubgebouw. We verwachten deze leuke en leerzame dag om 13:00 af te sluiten. Net als het theoriegedeelte is de lunch voor alle ZVN kids, dus ook zonder B diploma. Meld je wel aan svp!

Mis deze unieke kans niet om te leren wat een mui is, hoe deze ontstaat, hoe je een mui herkent en bovenal: hoe je moet handelen als je erin terecht komt. Meld jezelf en je kind(eren) uiterlijk 10 juli aan via surf@zvnoordwijk.nl!

Sportieve groeten van de KWISS commissie 🤙