Met meer dan 55 enthousiaste kinderen, 33 tenten en een grote schare ouders, leden, opa’s en oma’s die de sfeer nog levendiger maken, is dit een evenement om echt nooit te vergeten.

Spektakel op zee
Op zaterdag start het opbouwen van de tenten. Altijd goed voor hilariteit en geeft een mooi beeld van ‘de mens achter het ZVN lid’. Na het inrichten van het tentenkamp wordt er volop gespeeld op de speeltoestellen. Vooral de ‘Supermario’ blijkt nogal een uitdaging en komt dus niet terug in editie 2024. Op zaterdag worden de voorrondes gesurft; in 8 heats kunnen onze surfkids punten verzamelen om zich te kwalificeren voor de finale op zondag. Het spektakel op zee en aan de vloedlijn trekt veel bekijks van nieuwsgierige voorbijgangers, maar ook de surfkids en ouders juichen elkaar aan. De adrenaline stijgt, ‘the beat is pumping’, de golven zijn perfect en de kids vastberaden om hun beste moves te laten zien. Na een relaxte avond met verse patat en snacks van de foodtruck is het om 22:00 bedtijd en het tentenkamp een stiltegebied. Eindelijk rust in de tent.

100 strandkampeerders aan ontbijt
Zondagochtend zijn Leen en Sander druk in de weer en wordt door ruim 100 strandkampeerders genoten van een compleet verzorgd ontbijtbuffet. Er is zelfs keuze tussen gekookte of gebakken eieren, een 5 sterren hotel is er niets bij. Na het ontbijt ontvangen de finalisten en hulpouders van de surfwedstrijden nog een briefing over de puntentelling en spelregels op het water.

Geweldige surfkunsten
Om precies 11:00 uur gaat de toeter, waarmee de eerste finale van de dag wordt aangekondigd. De beginnerscategorie wordt beoordeeld door het deskundige oog van een driekoppige jury en gedomineerd door de ongelooflijke prestaties van Jalou, Romeé en Fynn. Daarna volgt de finale van de gevorderden categorie, waarbij Hannah Bo, Mick en Noah ons trakteren op hun geweldige surfkunsten. Na een heuse prijsuitreiking volgt een staande ovatie van alle aanwezigen voor Jalou en Noah, die de toppositie in hun respectievelijke categorieën veroveren. Fantastisch gedaan allemaal!

Positieve surfvibes
En wat een geluk met het weer. De zon straalt fel aan de hemel, de zee glinstert als nooit tevoren en het zachte briesje zorgt voor de perfecte surfomstandigheden. De positieve surfvibes zijn overal te voelen en het enthousiasme is aanstekelijk voor de bezoekers.

Tastbare herinnering
De kinderen zijn niet alleen getrakteerd op een onvergetelijke surf ’n sleep moment, maar ook op prachtige blauwe hoody’s en T-shirts wat zorgt voor verbinding in de geest van avontuur en samenzijn. Een tastbare herinnering voor onze surfkids aan een onvergetelijk weekend.

Dank aan de sponsoren en vrijwilligers
Veel dank aan de sponsoren die dit evenement mogelijk hebben gemaakt: DeepBlue DigitalDental4UDeukjewel.nl en Kitemana. Ook veel dank aan alle vrijwilligers en het bestuur van de ZVN; Jullie medewerking heeft bijgedragen aan de magie van het weekend.

Op naar editie 2024
Met de herinneringen aan dit fantastische kampeeravontuur nog vers in ons geheugen, kijken we nu al uit naar de volgende editie. Laten we hopen dat volgend jaar nog meer jonge ZVN-surfers zich bij ons voegen. Om de golven te trotseren, plezier te maken en nieuwe vriendschappen te sluiten.

Tot volgend jaar!